Hög invandring hotar den svenska välfärden - Sverigedemokraterna i Västerås

Hög invandring hotar den svenska välfärden

Publicerad 9 dec 2013 06:43 i VLT

Hög invandring hotar den svenska välfärden

Mycket har man beskyllt oss sverigedemokrater för under årens lopp – alltifrån pest och kolera till att vi plågar djur och äter små barn.

Därför blir jag inte förvånad, när jag den 15 oktober läser att Sven Larsson (S) och Berit Oscarsson (S) menar att SD är ett hot mot vårt lands ekonomi.

De gör det enkelt för sig och sätter likhetstecken mellan företagsflyttningar över nationsgränser och den ut- och inflyttning som blir följden av dessa. Den massinvandring till Sverige som pågått sedan 1980-talet och som nu eskalerar är emellertid något helt annat.

Debattörerna talar vidare om kulturutbyten, turism, idrottsutövare på professionell nivå, IT-experter och civilingenjörers utlandstjänstgöring. Intet ont i detta.

I sammanhanget vill jag dock påpeka det som en nationalekonom yttrade för ett antal år sedan: ”Sverige behöver en inflyttning av 500 civilingenjörer – övrig inflyttning blir en belastning.”

I stället för att berika har inflyttningen av främmande folk skapat en klass som permanent är beroende av bidrag och därmed ett hot mot välfärdsstaten Sverige.

I sin artikel nämner debattörerna nationella partier som Jobbik i Ungern och FRP i Norge. Man undviker däremot att nämna Schweiz och folk- omröstningen där som gällde en skärpning av reglerna för asylinvandring. Hela 78,5 procent gav sitt stöd för en skärpning.

Debattörerna har med hull och hår svalt myten om att massinvandring skall rädda Sveriges välfärd. Som om framtida pensionärer skulle kunna få högre ersättning om vi ökar mass- invandringen!

Följden blir i stället den motsatta – ”pensionsbromsen” slår till. Om det då finns några pensioner alls. Vi sverigevänner vill inte ha någon ”pensionsbroms – vi vill ha en ”invandrarbroms”.

Till sist är det mig ett nöje att få citera en av socialdemokratins stora män, Tage Erlander: ”Vi i Sverige har lyckan att äga en homogen befolkning och har därför sluppit etniska problem.”

__________________________

BÖRJE BRANDHILL (SD) Västerås