Intresserad att bli aktiv i SD? - Sverigedemokraterna i Västerås

Intresserad att bli aktiv i SD?

Fika? Jag bjuder!

Mitt namn är Linda Hefvelin och sedan den 17 juli är jag anställd som Valorganisatör för Sverigedemokraterna i Västmanland.
Min huvudsakliga uppgift är att hjälpa kommunföreningarna i distriktet med att värva medlemmar och kandidater som kan representera partiet framöver.

Vi växer så det knakar och alla behövs!

Mitt inlägg riktar sig främst till dig som har funderat på att engagera dig i partiet men inte riktigt tagit steget in i värmen. Har du frågor gällande vår politik och vill kanske ses på en fika? Är du bosatt i Västmanland så tveka inte, utan skicka ett mail eller slå mig en signal så kan vi boka in en träff.

Ni når mig enkelt på:
linda.hefvelin@sd.se eller 073-6996685

Hoppas vi ses framöver!

Med vänlig hälsning/
Linda Hefvelin, Valorganisatör
Sverigedemokraterna Västmanland